De officiële datum van de komende editie van de C&A Vlaggetjesweken is zojuist officieel bekend gemaakt. Naast de datum worden in de folder ook de belangrijkste hoogtepunten tijdens de actie.

Vlaggetjesweken 728x90

Start C&A Vlaggetjesweken

Eerder vandaag verscheen de officiële Vlaggetjesweken folder online met daarin de startdatum van de bekende C&A-actie. Op woensdag 10 juni (17:00 uur) begint de eerste editie van de C&A Vlaggetjesweken van 2015.

Vlaggetjesweken juni 2015Net als bij voorgaande edities van de Vlaggetjesweken gaan de winkelfilialen van C&A de eerste dag van de actie pas om 17:00 uur open. Overdag worden de C&A winkels namelijk omgebouwd tot ware kortingsparadijzen. De eerste actiedag is er overigens ook één die je niet mag missen. Want tijdens de start kun je profiteren van een extra korting van 10%. En om iedereen van deze extra korting gebruik te kunnen laten maken heeft het modewarenhuis de openingstijden uitgebreid naar 21:00 uur. Met de eerste dag van de C&A Vlaggetjesweken heb je dit voorjaar dus maar liefst 4 effectieve shop-uren om de laatste zomermode met 10% extra korting in de wacht te slepen. Met actieartikelen die al onderhevig zijn aan 50% korting kan de totale korting de eerste dag oplopen tot wel 60%. Een actie om in de gaten te houden dus!

Vlaggetjesweken kortingen

In de C&A folder die vanochtend online werd gezet staan de belangrijkste hoogtepunten van de actie vermeld, namelijk de kortingen. De achterkant van de folder laat zien bij welke kleur stickers welke korting hoort. Voor woensdag 10 juni zijn de kortingspercentages toegekend aan de volgende kleuren stickers.

groene sticker = 25% + 10% extra korting = 35%
paarse sticker = 40% + 10% extra korting = 50%
gele sticker = 50% + 10% extra korting = 60%

Mocht het je om wat voor reden dan ook toch niet lukken om woensdag 10 juni langs één van de C&A winkels te komen. Dan kun je ook gewoon online shoppen. Op www.cena.nl kun je de eerste dag van de Vlaggetjesweken ook terecht voor de kortingen van 60%. In de C&A webshop kun je zelfs tot middernacht (00:00 uur) profiteren van de extra korting tijdens deze populaire winkelactie.

C&A Vlaggetjesweken